Kunci Jawaban
25 Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 4 Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2023 Lengkap Kunci Jawaban
UTS Bahasa Inggris kelas 4 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka ini terdiri dari 25 soal pilihan ganda dan kunci jawaban
Jawaban: C
12. Yesterday was Wednesday. So, today is?
A. Thursday
B. Tuesday
C. Saturday
D. Sunday
Jawaban : A
13. We are born by...
A. Father
B. Mother
C. Sister
D. Daughter
Jawaban: B
14. Have-balloons-two-I
The correct order is?
A. Balloons I have two
B. Two I have balloons
C. I have two balloons
D. I have balloons two
Jawaban : C
Arrange the words
15. R E T U C I P
A. Retupic
B. Tucirep
C. Picture
D. Picuter
Jawaban: C
16. Aileen: Good morning, Gael.
Gael: ..., Aileen
A. Hi
B. Hello
C. Good morning
D. See you later
Jawaban : C
17. What is “50” in English...
A. Eighty
B. Seventy
C. Sixty
D. Fifty
Jawaban: D
18. Tomorrow - see - you.
The correct order is ...
A. You tomorrow see
B. See you tomorrow
C. See tomorrow you
D. You see tomorrow
Jawaban : B
119. They are....in the classroom
A. Studying math
B. Buying cookies
C. Drawing flowers
D. Giving books
Jawaban: A
20. What were the animals that she saw in the Safari Journey?
A. Elephant and Zebra
B. Tiger and Lion
C. Giraffe and Zebra
D. Elephant and Panda
Jawaban: A
21. Mr. Jati .... a newspaper in the living room
A. Watches
B. Reads
C. Cooks
D. Studies
Jawaban: B
22. Gael and mom watch .... in the living room.
A. A TV
B. A Book
C. A Lamp
D. A dolls
Jawaban: A
23. How did Avigael feel during the holidays?
A. Very tired
B. Very boring
C. Very happy
D. Very sad
Jawaban: C
24. If our body is dirty, we clean ourselves in the...
A. Bathroom
B. Dining room
C. Bedroom
D. Kitchen
Jawaban: A
25. It is …… outside. Did you bring an umbrella?
A. Rainy
B. Sunny
C. Windy
D. Cold
Jawaban: A
26. First, second, ..... , fourth, fifth, .....
A. Three, six
B. Thee, sixth
C. Third, six
D. Third, sixth
Jawaban: D
27. Sixty six plus seventy five equals...
A. One hundred and forty one
B. One hundred and fifty two
C. One hundred and sixty one
D. One hundred and seventy two
Jawaban: A
Kalian juga bisa melihat soal dan kunci jawaban lain melalui tautan kumpulan artikel Kunci Jawaban
Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 4
Bahasa Inggris Kelas 4
Soal Bahasa Inggris Kelas 4
Kurikulum Merdeka 2023
Soal UTS Bahasa Inggris
Tribunsumsel.com
Kunci Jawaban Kelas 4 SD Halaman
Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 10 Halaman 90 Kurikulum Merdeka: Karakterisasi Plot Teks Hikayat |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Pendidikan Pancasila Kelas 12 Kurikulum Merdeka Halaman 65-66, Bab 2 Uji Kompetensi |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Ekonomi Kelas 12 Kurikulum Merdeka Halaman 52, Aktivitas 2 Bab 2:Nikel dari Indonesia |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Kurikulum Merdeka Halaman 40, Saat Ayah Meninggal Dunia |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Informatika Kelas 11 Kurikulum Merdeka Halaman 33, Bab 2: Aktivitas SAP-K11-05-U |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.