5 Lirik dan Chord Gitar Lagu Dangdut Koplo Happy Asmara Terpopuler Pakai Kunci Dasar

Artikel ini memuat daftar 5 lirik dan chord gitar lagu dangdut koplo Happy Asmara terpopuler.

Youtube
Lirik dan Chord Gitar Lagu Dangdut Koplo Happy Asmara 

TRIBUNSUMSEL.COM- Inilah 5 chord gitar lagu dangdut koplo Happy Asmara terpopuler.

1. Happy Asmara - Dalan Liyane

[Intro] : F..G..C Em Am -A
                Dm..G..C..

C G C
Sopo seng kuat nandang kahanan
Am A Dm
sopo seng ora kroso kelangan
F G Em
ditinggal pas sayang sayange
A Dm
pas lagi jeru jerune
G C
kowe milih dalan liyane..

Int. Fm C

C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Am A Dm
sopo seng atine ora loro
F G Em
kenangan sing wis tak lakoni
A Dm
tak simpen neng njero ati
G C
dewe wes ra dadi siji..

Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati..
A Dm
isoku mung mendem..
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten..

F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo..
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun

Musik : F..G..C Em Am -A
Dm..G..C

Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati
A Dm
isoku mung mendem
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten

F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo..
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun
Am A Dm
.. isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun

Outro : C

2. Happy Asmara - Wes Tatas

(Intro) C G Am..
F G C..

Halaman
1234
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved