Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Titip Angin Kangen Genoskun Lengkap dengan Liriknya.

Berikut ini Download Lagu MP3 Titip Angin Kangen Genoskun lengkap dengan liriknya.

Download Lagu MP3 Titip Angin Kangen Genoskun Lengkap dengan Liriknya.
Foto Tribun Travel/Sinta Agustina/ Kolase Tribunsumsel.com
Download Lagu 'Titip Angin Kangen Genoskun 

TRIBUNSUMSEL.COM - Download Lagu MP3 Titip Angin Kangen Genoskun lengkap dengan liriknya.

Lagu Titip Angin Kangen merupakan lagu dari Genoskun berupa single lagu.

Pada lagu Titip Angin Kangen dari Genoskun hampis semua liriknya menggunakan dalam bahasa jawa

Berikut simak lirik lagu 'Titip Angin Kangen' Genoskun

Lirik :

Lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku..

Neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku..
aku tresno sliramu..

Reff :
Neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu..

Abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati..

Lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku..

Halaman
12
Penulis: Abu Hurairah
Editor: M. Syah Beni
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved