Breaking News:

Kumpulan Kunci Gitar

Lirik dan Chord Lagu Aku Ikhlas Aftershine Ft Damara De, Yowes Rapopo Rasah Digetuni

Lirik dan Chord Lagu Aku Ikhlas Aftershine Ft Damara De, Yowes Rapopo Rasah Digetuni

Penulis: Abu Hurairah | Editor: Abu Hurairah
AFTERSHINE Official
Lirik dan Chord Lagu Aku Ikhlas Aftershine Ft Damara De, Yowes Rapopo Rasah Digetuni 

TRIBUNSUMSEL.COM - Berikut ini lirik lagu dan Chord lagu Aku Ikhlas Aftershine Ft Damara De, lagu yang viral di Tiktok dengan lirik Yowes Rapopo Rasah Digetuni

[Intro :]
G C G D

[Male:]
G Gmaj7 C
aku.. nglakoni kabeh iki
Cm G
ikhlas seko ning ati
D
nggo sliramu..

[Female:]
G Gmaj7 C
duh kang mas.. sepurane yen aku
Cm G
nggawe loro atimu
Em Am
aku.. ora menghargai
D
koe sing gemati..

[Male:]
C D
yowes rapopo.. rasah digetuni..
Bm Em
cukup aku ngerti perjuanganku
E Am D
dadi esemmu.. ning uripmu..

[Reff Both :]
C D Bm
sak jembare segoro
Em Am B
aku ikhlas yen akhire
Em E
kudu nompo loro iki..
C D Bm Em
tu..lung ojo koe ninggalke aku
Am D G
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

[Interlude:]
Am D Bm Em
Am B Em E
C D Bm Em
Am D G

[Male:]
C D
yowes rapopo.. rasah digetuni
Bm Em
cukup aku ngerti perjuanganku
E Am D
dadi esemmu.. ning uripmu..

[Reff Both:]
C D Bm
sak jembare segoro
Em Am B
aku ikhlas yen akhire
Em E
kudu nompo loro iki
C D Bm Em
tu..lung ojo koe ninggalke aku
Am D G
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

[Reff Both End:]
C D
pancen iki dalane
Bm
aku raiso nompo
Em Am
aku wis iso nerimo
D G
tapi aku sing ora lilo
C D
pengenmu ke..pie
Bm Em
pengenku nyanding koe
Am
wes lalekke aku
D G
tak cobo nompo anane..

[Ending:]
C
mungkin wis takdire
D
kudu dikuatke
G D/F# Em
nompo.. kenyataane
Am
aku ro koe..
D G
pancen.. dudu jodone..

[Outro :]
C Am D G

Video Musik 

Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved