Breaking News:

Lirik Lagu Gole Ganti Nella Kharisma, Pilih Golek Ganti Sing Luwih Gemati

Lirik Lagu Gole Ganti Nella Kharisma, Pilih Golek Ganti Sing Luwih Gemati, Video Klipnya sudah bisa ditonton melalui channel Youtube Nella Kharisma Of

Youtube Nella Kharisma Official
Lirik Lagu Gole Ganti Nella Kharisma, Pilih Golek Ganti Sing Luwih Gemati 

TRIBUNSUMSEL.COM - Gole Ganti merupakan lagu terbaru Nella Kharisma rilis Minggu, 2 Mei 2021.

Video Klipnya sudah bisa ditonton melalui channel Youtube Nella Kharisma Official.

Lirik Lagu Golek Ganti

tak rewangi rono rene
esuk awan wengi sore

tak lakoni nganti ngene
nanging isih mbok larake

pancen kudu ajar kuat nompo
snadyan batin kulo keloro loro
nuruti karepmu..
suwe - suwe marakke ngelu..

pilih golek ganti
sing luwih gemati
timbang mertahanke kowe
aku dadi kenthir dewe

aku tak sing lungo
timbangane loro
golek ganti
sing iso nambani

Video Musik :

Penulis: Abu Hurairah
Editor: Abu Hurairah
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved