Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Kalung Emas Didi Kempot, Lengkap Lirik, Chord dan Video Klip

Download Lagu Kalung Emas Didi Kempot, Lengkap Lirik, Chord dan Video Klip. Kamis ( 5/9/19 ).

Download Lagu MP3 Kalung Emas Didi Kempot, Lengkap Lirik, Chord dan Video Klip
IST/Didi Kempot
Didi Kempot Trending Topic Twitter 

Download Lagu Kalung Emas Didi Kempot, Lengkap Lirik, Chord dan Video Klip

TRIBUNSUMSEL.COM - Download Lagu Kalung Emas Didi Kempot, Lengkap Lirik, Chord dan Video Klip. Kamis ( 5/9/19 ).

Berikut Lirik dan Kunci  Gitar Lagu 'Kalung Emas'. 

C Em
Kalung emas sing ono gulumu

F G C
Saiki wis malih dadi biru

Dm G
Luntur koyo tresnamu

Em Am
Luntur koyo atimu

F Dm Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku

F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Dm G
Gedhe roso tresnaku

Em Am
Yo mung kanggo sliramu

F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :

G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro

F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

Int. Dm G C

G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari

F D G
Kebangeten opo salahku iki

C..Fm G
Opo dosaku iki..

Musik : C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G..

Halaman
1234
Penulis: M Agustria
Editor: M. Syah Beni
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved