Breaking News:

Download Lagu

Download Lagu (MP3) Terbaru Via Vallen 'Aku Cah Kerjo' Cover Lagu Nella Kharisma, Ada Lirik Lagu

Lirik Lagu Terbaru Via Vallen 'Aku Cah Kerjo' Cover Lagu Nella Kharisma, Download Lagunya di Sini

Penulis: M Syah Beni | Editor: M. Syah Beni
Tribunsumsel.com
Download Lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo 

Lirik Lagu Terbaru Via Vallen 'Aku Cah Kerjo' Cover Lagu Nella Kharisma, Download Lagunya di Sini

 TRIBUNSUMSEL.COM- Lagu 'Aku Cah Kerjo' Via Vallen telah dirilis melalui channel youtube ascadamusik.

Lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo ini diciptakan oleh Pendhoza.

Lagu Aku Cah Kerjo ini pernah dinyanyikan oleh Nella Kharisma

Berikut Lirik Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Dek yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Reff :

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wong lanang liyo

Halaman
12
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

Tribun JualBeli
© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved