Download Lagu

Download Lagu (MP3) Jihan Audy Terlengkap dan Terbaru, Wegah Kelangan, Prei Kanan Prei Kiri

Download Lagu (MP3) Jihan Audy Terlengkap dan Terbaru, Wegah Kelangan, Prei Kanan Prei Kiri

Download Lagu (MP3) Jihan Audy Terlengkap dan Terbaru, Wegah Kelangan, Prei Kanan Prei Kiri
Tribunsumsel.com
Download Lagu Jihan Audy 

Download Lagu (MP3) Jihan Audy Terlengkap dan Terbaru, Wegah Kelangan, Prei Kanan Prei Kiri

TRIBUNSUMSEL.COM - Pedangdut belia Jihan Audy kini makin dikenal penikmat muski dangdut koplo.

Usianya baru 14 tahun.

Jihan Audi merupakan asli Mojokerto Jawa Timur.

Pemilik nama asli Jihan Audy Arinde Silva ini dikenal lewat lagu-lagunya seperti Wegah Kelangan, Prei Kanan Prei Kiri, dan lagu-lagu dangdut koplo lainnya.

Lirik Lagu Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku kowe ngerti
Sing tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Rak iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru

Halaman
12
Penulis: M Syah Beni
Editor: M. Syah Beni
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved